Franchise Serneholt Estate

Drömmer du om att starta eget?

The Family of Serneholt Estate är vårt affärskoncept för dig som vill vara i ett modern, personligt och framgångsrikt företag och utvecklas tillsammans med oss.

Som ägare av ett eget distrikt och kontor hos oss får du till skillnad mot de flesta av våra konkurrenter en stor frihet att utveckla ett kontor baserat på dina styrkor och ditt nätverk, med det viktigaste målet av alla i fokus, kundnöjdheten!

Vi har idag en av branschens bästa hemsidor, ett stort socialt nätverk på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn och Youtube samt ett CRM system som vi utvecklat med extremt stort kundfokus.
Våra digitala lösningar kommer alltid ligga i framkant och vi vill leda utvecklingen på den spanska bostadsmarknaden framåt!

Vi finns idag representerade med 3 kontor på Costa del Sol och under första kvartalet 2019 så öppnar vi vårt fjärde kontor, denna gång i fantastiska Malaga.

Vi söker för tillfället nya franchisetagare till följande distrikt:

Costa del Sol

  • Nerja

Costa Blanca

  • Torrevieja
  • Alicante

Mallorca

Gran Canaria

Som en del av vårt koncept är du delägare i vår kedja och kan kombinera ditt eget affärsdriv med likasinnade och utvecklas under vårt starka varumärke.

Kontakta VD Fredrik Serneholt på fredrik@serneholtestate.com eller +34 661 068 220 för mer information.