Hyr ut med oss

Hyr radhus MarbellaFunderar ni på att hyra ut er bostad när ni inte använder den själva?

Vi på Serneholt Estate har bra erfarenhet av både kort och långtidsuthyrning av bostäder och hjälper idag våra kunder som förvärvar sin bostad via oss en full service där man kan få hjälp med både Key Service där vi tillhandahåller extra nycklar till bostaden hos oss som en trygghet, i denna service ingår även att vi kostnadsfritt under året gör kontroller av bostaden, både på kundens begäran och vid tillfällen vädret kan ha haft en inverkan på bostadens funktionalitet.

Man kan även som kund komplettera denna service med en uthyrning av bostaden under de tillfällen man själv inte nyttjar bostaden för sig själv eller familjen.

Rental AwardPå Costa del Sol är efterfrågan väldigt hög av bostäder framförallt under högsäsong men även lågsäsongen är attraktiv beroende på läget på bostaden. Låt oss hjälpa er med uthyrningen och få en professionellt presenterad bostad och en partner som tar hand om allt åt er!

Vi jobbar med uthyrning av bostaden via de största portalerna och givetvis aktivt via sociala medier för att skapa de bästa förutsättningarna för en hög beläggning!

Skicka en intresseanmälan till oss här nedan om du är intresserad av att veta mer.

Meddelande (obligatorisk) (Beskriv gärna din bostad lite kort här samt om du har särskilda önskemål)Radhus med pool i Marbella uthyres