Mäklare i Spanien

Vi hittar det du söker!

Med Serneholt Estate som din mäklare får du som ska köpa eller sälja bostad en bostad en tjänst som ger dig lite mer än andra mäklare i Spanien. Vår styrka ligger i det personliga mötet med våra kunder och att vi integrerar för att hitta den bästa lösningen tillsammans. Om du söker en mäklare i Marbella, Fuengirola, Estepona, Malaga eller Mallorca, kontakta oss och kom igång med ditt köp eller din försäljning!

Vår tjänst är heltäckande och oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad Spanien så är vår tjänst konkurrenskraftig och marknadsanpassad för att ge dig den bästa servicen.

Vi har över 30 års erfarenhet av fastighetsförsäljning i Sverige och Spanien och har genomfört 1 000-tals försäljningar vilket gett oss erfarenheter som de flesta andra fastighetsmäklare i Spanien inte kommer i närheten av.
Spanien är en marknad som efter några tuffa år har börjat hämta sig sakta men säkert och idag är skandinaver en av de största grupperna som investerar i bostadsmarknaden. De närmsta åren spås marknaden ha en fortsatt stabil utveckling och våra mäklare på Serneholt Estate i Marbella, Fuengirola, Estepona, Malaga samt Palma de Mallorca hjälper dig hitta de bästa bostäderna i det stora utbudet av bostäder som finns längs hela Costa del Sol och på Mallorca.

Här hittar du oss!

Din personliga mäklare i Marbella, Spanien

Erfarenhet vid husköp i Spanien

Trygghet i ditt bostadsköp