Alla bilder 279 500 €
Ref: S261287

Costa del Sol

Estepona - Estepona Puerto

Lägenhet

Sovrum 2 Badrum 2
Byggyta 110m² Terrass yta 56 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Detta är ett inspirerande nytt boutiqueprojekt med eleganta och rymliga lägenheter och takvåningar belägna i en upphöjd position i hjärtat av Estepona med spektakulär havsutsikt.
Bara några minuters promenad från centrum och hamnen och med enkel tillgång till de viktigaste transportförbindelserna: Malaga International Airport ligger bara en timmes bilresa och Gibraltar Airport 30 minuter bort. Puerto Banus och Marbella bara en kort bilresa bort.
Elegant design, den överskrider gränserna för traditionell arkitektur för att erbjuda ett nytt livsstilskoncept i stadslivet genom att kombinera högkvalitativa material med djärva nya inspirerande mönster, stora ljusa bostadsområden som är väldigt anslutna till stora terrasser med oslagbar havsutsikt över staden till Gibraltar och den nordafrikanska kustlinjen.
Italienska designkök med högkvalitativa vitvaror, stora golvplattor, sovrum med badrum. Modern och elegant design med fullt utnyttjande av det naturliga ljuset och omgivningen.
Det perfekta valet för dig som söker boende i hög kvalitet nära ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter. Ett idealiskt andra hem eller permanent bostad.
Två sovrum med garage och förråd ingår från 279.500 €

Fredrik Jonsson Serneholt Estates
Fredrik Jonsson
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position