Alla bilder 213 000 €
Ref: S239995

Costa del Sol

Estepona - La Gaspara

Lägenhet

Sovrum 2 Badrum 2
Byggyta 104m² Terrass yta 22 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Dessa mycket eleganta två-, tre- och fyra sovrums moderna lägenheter och takvåningar är vackert utformade i öppen planstil och maximerar utrymme och solljus samtidigt som de bara använder de bästa materialen tillgängliga både internt och externt.
Denna utveckling erbjuder dig avskildhet, lugn och lysande utrymmen med fantastisk utsikt över Medelhavet från dess omfattande terrasser och stora fönster. Höjda bottenvåningar och första våningen har generösa terrasser med söderläge, varav de flesta har fantastisk havsutsikt. Lägenheter på andra våningen har också mycket stora terrasser och drar nytta av spektakulära solarier där du kan skapa din egen privata fristad. Interiören har panoramadörrar som ger plats för det yttre utrymmet som integreras sömlöst och effektivt skapar ett annat vardagsrum med högkvalitativa porslinsgolv överallt. Njut av spektakulära solnedgångar från terrassen och ät utomhus med vänner och familj.
Det finns två stora pooler och terrasserade områden för avkoppling och solbad, alla belägna i tropiska trädgårdar, där du kan utnyttja det fantastiska klimatet. Om du letar efter en idealisk bas för att leva en underbar spansk livsstil vid havet med stranden, butiker, restauranger och kaféer bara en kort promenad bort, är detta komplex perfekt som ditt nya hem i solen eller som en inkomstgenererande investering möjlighet. Underjordiska parkeringsplatser, förråd och säker gated ingång.

Mikael Nilzon Serneholt Estates
Mikael Nilzon
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position