Alla bilder 345 000 €
Ref: S248485

Costa del Sol

Estepona - La Fragata

Penthouse

Sovrum 3 Badrum 2
Byggyta 141m² Terrass yta 17 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Detta duplex takvåning ligger i en populär urbanisering med gemensamma mogna trädgårdar, terrasser och en pool, belägen på en av de bästa platserna i bostadsområden som den tillhör: i den sydligaste byggnaden; Därför har dess söderläge avtäckta terrasshavsutsikt, bara något störd av byggnaderna i marinan.
Platsen är utmärkt för dig som vill vara inom gångavstånd till marinan, där du kan njuta av en mängd olika vattensporter, förtöja din yacht eller helt enkelt njuta av det mångsidiga materbjudandet och underhållningen som finns i detta livliga och mycket internationella samhälle. Du är också bara en trevlig promenad längs strandpromenaden till Gamla stan, med dess smala gator dekorerade med välskötta blomkrukor, charmiga torg och dolda fontäner. Bara en kort bilresa bort till Puerto Banús och Marbella och cirka femtio minuter till flygplatsen i Málaga.
När vi går till fastigheten till höger har vi ett fullt utrustat kök med Siemens apparater och en tvättstuga. Till vänster finns ett stort L-format vardagsrum där du kan gå till huvudterrassen, som har dörrar från golv till tak med elektriska persienner. Det finns en matplats som också drar nytta av ljuset som strömmar in genom terrassen. Fortfarande på bottenvåningen finns det ett badrum, ett sovrum och ett förråd under trappan som leder till översta våningen. Ytterligare två sovrum, med terrasser, inbyggda garderober och ett badrum till sovrummet fullbordar översta våningen. För att maximera utrymmet finns det också en klädkammare / stort förråd på golvet.
Offentligt gratis gatuparkering är lätt tillgängligt i området, men det finns dock möjlighet att hyra eller köpa en privat parkeringsplats i närheten. Hiss.

Fredrik Jonsson Serneholt Estates
Fredrik Jonsson
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position