Alla bilder 399 000 €
Ref: S265402

Costa del Sol

Estepona - Las Mesas

Penthouse

Sovrum 3 Badrum 2
Byggyta 165m² Terrass yta 70 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Beläget i området Las Mesas i Estepona, ett välbärgat område omgivet av stora parker och nära Marina och Gamla stan. Nära ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter, som skolor, apotek, stormarknader, barer och restauranger. Urbaniseringen har en gemensam pool, tropisk trädgård och en paddelplan.
Det finns tre sovrum och två badrum, varav ena är en-suite med stora sovrummet, som även har klädkammare och utgång till terrassen, med utsikt över staden och havet bortom. Alla rum är yttre och mycket ljusa.
Fullt utrustat kök med tvättstuga och vardagsrum med matplats och tillgång till terrassen. På övervåningen finns ett rum som kan användas som kontor och som leder till det stora takterrassen som är 70 kvm stor där du kan dra nytta av det godartade vädret som Estepona har att erbjuda året om. Det är upp till dig om du vill tillbringa dina dagar med att sola eller kyla i soffan eller kanske bara njuta av panoramautsikten eller allt ovanstående. Det finns också en grillplats. Gott om plats för en jacuzziför den som skulle vilja sätta dit en.

Parkeringsplats i det underjordiska garaget och ett förråd ingår.
Detta skulle göra en bra investering för dem som vill bo här permanent eller som ett fritidshus, eftersom det kommer med ett turistcertifikat. Redo att flytta in och fullt möblerad.
Kontakta oss för att arrangera en visning!

David Núñez Serneholt Estates
David Núñez
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position