Alla bilder 199 000 €
Ref: S248115

Costa Calida

Los Alcazares - Los Alcázares

Radhus

Sovrum 3 Badrum 2
Byggyta 104m² Terrass yta 40 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Varmt välkommen till detta härliga hörnhus i Roda Golf, nära golfbanan, bekvämligheter så som restauranger, butiker och bara en kort bilresa från stranden. Huset har en stor privat trädgård med pool, olivträd, avokadoträd, citronträd som alla är perfekta att användas och ta med direkt till utomhusköket utrustat med en grill.

Du välkomnas du av ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för din soffa, tv-hörna och en matplats. I en öppen planlösning till vardagsrummet har du det vita moderna och fullt utrustade köket. Här hittar du också ett badrum.

Ta trapporna upp till andra våningen där du hittar de tre sovrummen alla med inbyggda garderober där du kan hänga dina kläder. Det andra badrummet ligger också på denna våning. Så letar du efter ett modernt hus, byggt 2016, med mycket utrymme för din familj och vänner, det här är det. Om det härliga utomhusutrymmet du har i trädgården inte räckte har du också en stor takterrass med fantastisk utsikt över området och bergen. Här har du din chill out zoon med loungemöbler och bara njuta av det underbara klimatet hela året.

Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning i detta exklusiva hus.

Gustav Keding Serneholt Estates
Gustav Keding
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position