Alla bilder 1 290 000 €
Ref: S260979

Costa del Sol

Casares - Casares del Sol

Villa

Sovrum 6 Badrum 4
Byggyta 582m² Tomtyta 1024 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Bara av Finca Cortesin, en av de mest eftertraktade golfbanorna på Costa del Sol, vill denna villa inte bara de som letar efter ett bra läge med enkel tillgång till golf, utan också de som söker komfort, kvalitet och skräddarsydda bostadsområden.
Vi kan nämna många golfbanor i området, den berömda Valderrama bland dem, men det finns mer än golf inom räckhåll för denna fantastiska villa. Stranden ligger inom gångavstånd, Duquesa & Estepona marinor ligger bara några minuters bilresa, Puerto Banus, Marbella och Gibraltar ligger också nära. Därför finns det många möjligheter att utöva vattensporter, fina shopping & restauranger, vandring, ridning ... Det finns ett brett utbud av underhållning och tjänster till hands.
Byggt av den nuvarande ägaren med de absolut bästa materialen och lyxiga armaturer av högsta kvalitet. Vi har tillgång till fastigheten genom en innergård med en fontän som leder till huset, vilket komprometterar sex dubbelrum och fyra badrum med badrum, garderob, stort vardagsrum med högt välvda takbjälkar och elektriska gardiner, matsal och fullt utrustat kök med Miele-apparater.
Det finns ett privat spa med jacuzzi, turkiskt bad och ångbad. Hemmabiorum med inbyggda vägglampor. Grillområdet. Lyxkomfortfunktioner som hemmeautomatiseringssystem, golvvärme i hela, surroundljudsystem i hela, uppvärmd pool med fönster i källaren och solpaneler, vilket gör denna fastighet till ett perfekt familjehem som du kan använda som permanent bostad eller som fritidshus .
Kontakta oss för att arrangera en visning!

Fredrik Jonsson Serneholt Estates
Fredrik Jonsson
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position