Alla bilder 775 000 €
Ref: S241540

Costa Calida

La Manga del Mar Menor

Villa

Sovrum 6 Badrum 6
Byggyta 474m² Tomtyta 675 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Serneholt Estate erbjuder denna fantastiska villa i utmärkt skick beläget nära det välkända Plaza Bohemia i La Manga.

Är en fristående villa på 474 byggd kvm fördelad på tre våningar inklusive halvkällaren. Den har totalt sex sovrum alla med privata badrum och de flesta med inbyggda garderober, soliga terrasser, ett fullt utrustat kök samt ett stort och ljust vardagsrum.

På källarplanet finns två sovrum med privat badrum och inbyggda garderober, en extra toalett, ett tvättstuga, ett mycket stort rum som idag används som ett privat bibliotek och garaget med plats för flera bilar. Alla rum är ganska rymliga och ljusa. Sovrummen på denna våning har direkt tillgång till den privata poolen och terrassen.

På bottenvåningen finns ett fullt utrustat kök med utgång till en stor terrass och ansluten till vardagsrummet, ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen spis, matplats och dess mysiga läshörna där vi kan hitta några extra soffor och en annan öppen spis. På denna våning har vi ett sovrum med eget badrum och ett gästtoalett.

På första våningen finns tre rymliga sovrum med eget badrum och inbyggda garderober och ett mindre sovrum som används som kontor.

Huset har också en takterrass med fantastisk utsikt över området, Mar Menor, Yacht Club och la Isla del Ciervo. Är en bostad omgiven av stora terrasser som kan nås från alla rum samt en vacker och välskött trädgård.

Villan säljs möblerad.

La Manga är en smal mark med en bredd som varierar mellan 200 och 1,5 km. Den är avskuren av naturliga kanaler som håller de två haven i kontakt med varandra; de så kallade "golas" tillåter vatten från Medelhavet in i sjön. Som sådan hölls rymden jungfrulig fram till 60-talet, då La Manga "upptäcktes" som turistort. Här kommer du att ha ett perfekt hem för semester eller att bo hela året eftersom det är nära till alla bekvämligheter du behöver. I närheten kan du hitta ett brett urval av exklusiva restauranger och bra kaféer. Du kan till och med bli medlem i Yacht Club som ligger några minuter från fastigheten. I närheten kan vi också hitta la Cala del Pino där du kan njuta av sjön och stranden i skuggan av en liten tallskog. Det finns en bra förbindelse med väg och sjö så att du kan vara på platser som Cartagena, Murcia, Los Alcazares eller San Pedro del Pinatar på några minuter. Murcias internationella flygplats ligger 40 minuters bilresa.

Välkommen att kontakta Serneholt Estate för mer information!

Alex Aciobanitei Serneholt Estates
Alex Aciobanitei
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position