Alla bilder 14 200 000 €
Ref: S240217

Costa del Sol

Estepona - New Golden Mile

Villa

Sovrum 12 Badrum 13
Byggyta 2513m² Terrass yta 670 m² Tomtyta 4125 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Denna fastighet ligger i ett avskilt havsområde nära alla bekvämligheter och är en vacker egendom vid stranden som erbjuder en privat domän som sträcker sig över sextio meter längs strandlinjen. En sådan stor, privat och avskild strandtorm endast några minuter med bil från Puerto Banús är unikt.
Du har direkt tillgång till sandstranden samt oavbruten utsikt över havet hela vägen till Gibraltar och Nordafrika. I detta exklusiva bostadsområde som erbjuder en unik blandning av havet, platsen och lugnet, kommer du att även vara mycket nära fin restauranger, shopping och flertalet av de bästa golfbanorna på Costa del Sol.
Byggt med de finaste materialen och till de mest krävande standarderna, utstrålar denna villa en luft av kvalitet och sofistikering. Det går utöver de lyxiga villorna i Marbella och med rätta, eftersom en fastighet som denna tillhör en internationell klass av enastående fastigheter vid stranden.
Designad av prestigefyllda arkitekter för att erbjuda utmärkt 2000-talskomfort och stil och erbjuder rymliga och vackert inredda vardagsrum, privata kvarter och fritids- och underhållningsanläggningar. När du kommer in i villan till den lyxiga interiören, livsstilsområdena utomhus, anlagda trädgårdar och en magnifik infinitypool, vet du att detta är en mycket speciell egenskap.
Detta är Costa del Sol som lever till nästa nivå.

Fredrik Jonsson Serneholt Estates
Fredrik Jonsson
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position