Alla bilder 249 000 €
Ref: S241105

Costa Calida

San Pedro del Pinatar

Villa

Sovrum 3 Badrum 2
Byggyta 115m² Terrass yta 35 m² Tomtyta 175 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Vi har nöjet att presentera detta intressanta villaprojekt nära staden och det vackra naturreservatet Las Salinas de San Pedro del Pinatar.

Projektet består av sex välbyggda villor med vardera 115 byggda kvm fördelade på två våningar och takterrass på 35 kvm.
På bottenvåningen har fastigheterna en öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till trädgården och den privata poolen. På denna våning finns också ett sovrum och ett komplett badrum.

På andra våningen finns två rymliga sovrum med inbyggda garderober och privata badrum. Från sovrummet har vi tillgång till en mysig balkong.

Högst-upp har vi den soliga takterrassen där du kan njuta av solen varje dag och utsikten över området.

Villorna levereras med fullt utrustat kök, golvvärme i badrum, förinstallerat luftkonditionering, LED-lampor i vardagsrummet och kök, privat pool och parkering.

San Pedro del Pinatar ligger i det turistiska hjärtat av Costa Cálida. Beläget mellan Mar Menor och Medelhavet, är denna lilla kuststad känd för sin fiskebakgrund, terapeutiska lerbad, saltlägenheter och stora sandsträckor. Det är ett fantastiskt område att koppla av och njuta av Medelhavsklimatet. Projektet ligger nära Las Salinas de San Pedro där du har många stigar att ta långa promenader, cykla, jogga eller se de vackra Flamingosna samt nära ett brett utbud av bra spanska restauranger och kaféer. Härifrån behöver du 30 minuter till Murcias internationella flygplats eller 55 till Alicantes flygplats.


Kontakta Serneholt Estate för mer information!

Alex Aciobanitei Serneholt Estates
Alex Aciobanitei
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position