Alla bilder 239 900 €
Ref: S241194

Costa Calida

San Pedro del Pinatar

Villa

Sovrum 3 Badrum 2
Byggyta 92m² Terrass yta 138 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Serneholt Estate erbjuder dig detta nya projekt med villor och lägenheter med ett bra läge nära bekvämligheter, Las Salinas de San Pedro del Pinatar och centrum.

Projektet består av sex moderna villor och sexton lägenheter, bottenvåningar med trädgård och översta våningar med takterrass.
Villorna har 92 byggda kvm fördelade på en bottenvåning och en fin trädgård på cirka 97 kvm. Det finns tre rymliga sovrum med inbyggd garderob och två kompletta badrum varav ett en-suite med huvudsovrummet. Alla fastigheter har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet varifrån du har direkt tillgång till terrasserna. Genom att använda yttre trappor kan vi nå det enorma takterrass med gott om plats för terrassmöbler, yttre kök, chill-out-område, jacuzzi och grill.

Alla villor levereras med vitvaror i köket, LED-belysning i hela huset, golvvärme i badrum, förinstallerat luftkonditionering av kanaler och duschsväggar.

I bostaden kommer att byggas ett trevligt gemensamt område med pool omgiven av träd och växter.

San Pedro del Pinatar ligger i det turistiska hjärtat av Costa Cálida. Beläget mellan Mar Menor och Medelhavet, är denna lilla kuststad känd för sin fiskebakgrund, terapeutiska lerbad, saltlägenheter och stora sandsträckor. Det är ett fantastiskt område att koppla av och njuta av Medelhavsklimatet. Projektet ligger nära Las Salinas de San Pedro där du har många stigar att ta långa promenader, cykla, jogga eller se de vackra Flamingosna samt nära ett brett utbud av bra spanska restauranger och kaféer. Härifrån behöver du 30 minuter till Murcias internationella flygplats eller 55 till Alicantes flygplats.

Beräknat leveransdatum november 2020

Pris från 244 900 Euro (+ moms)

Kontakta oss för mer information!

Alex Aciobanitei Serneholt Estates
Alex Aciobanitei
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position