Alla bilder 1 200 000 €
Ref: S276664

Costa Blanca

Sant Joan d'Alacant

Villa

Sovrum 4 Badrum 4
Byggyta 494m² Tomtyta 2485 m² Pool Ja

Beskrivning

Kontakt

Välkommen till denna lyxiga villa med spansk design beläget endast 4,5 kilometer från havet och den fantastiska stranden Playa San Juan. Detta är ett mycket representativt hem med mycket utrymme för sociala sammankomster med familj och vänner. När du går in genom huvudentrén välkomnas du av en stor lounge med en utgång ut till den magiska trädgården och pation som ligger i mitten av de sociala delarna av huset. Vidare in i villan hittar du det stora vardagsrummet med gott om utrymme för din soffa, tv-möbel och en en biblioteksdel. Här är det förberett för en eldstad för dem som önskar installera det. En stor matsal ansluten till det stora och ljusa köket som är fullt utrustat. Bredvid köket finner du tvättstugan.

Fortsätt vidare till den privata delen av villan med sina fyra sovrum, alla med bra storlek. Det stora sovrummet är i bra storlek med fönster mot trädgården och poolen. Du har också din egen "klädkammare" och privat badrum med dusch. De tre andra sovrummen är alla tillräckligt stora för att passa de stora bäddar och skrivbord, så de är perfekta att använda som sovrum för barnen eller som rum. I den privata delen av huset hittar du också ett avkopplingsområde som är perfekt för ditt skrivbord och en soffa eller dagbädd.

I källaren finns ett garage med plats för 3 bilar. Garaget är också beredd att omvandlas till en gästlägenhet med eget kök och badrum.

Utomhusområdet är precis som huset bara fantastiskt - detta är din egen oas. Du har en stor privat pool, utrymme för ditt utomhuskök och mycket utrymme för olika sittgrupper för att njuta av det underbara medelhavsklimatet.

Med det lugna läget - nära alla bekvämligheter i Santa Faz, San Juan De Alicante och Mutxamiel och naturligtvis Alicante City är detta ett utmärkt läge för ett fritidshus och ett permanent boende.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Gustav Keding Serneholt Estates
Gustav Keding
Säljare

Vill du ha mer info?

Lämna dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig!

Bilder

Karta

Ungefärlig position